Behandlinger

BB GLOW 

Står du opp tidlig for å sminke deg? Føler du at du ser trøtt og uopplagt ut? BB GLOW er en perfekt behandling for deg som ønsker en naturlig jevn "sminke" glød. Dekker lett som en bb-krem, men ikke som foundation. Anbefales for deg som sliter med misfarging etter sol og acne, eller har grå, sliten og tørr hud. 

TANNBLEKING

Utføres med UV-lys som gir gode resultater på en trygg måte. Tar ca 30-45 minutter alt etter ønsket resultat. Tennene kan bli 3-8 graderinger hvitere. Resultatet varer alt fra 3 mnd til 2 år. Mye kaffi, røyk, rødvin og mørk sjokolade vil gjøre at resultatet varer mye kortere. 

PERMANENT HÅRREDUKSJON

Du kan miste opp til 40% av hårene ved første behandling. Resultatet ser du først etter 13-17 dager. Blonde/lyse/grå hår kan ikke behandles. Det forebygger og behandler inngrodde hår og nupper. Hårene vokser saktere mellom behandlingene. Du kan kun barbere mellom behandlingene. Har du vokset/nappet må du vente i 4 uker. Du kan ikke sole deg eller ta solarium 4 uker før og etter behandling. Hårene må være 1-2 mm ved behandling. Har du sykdommer som PCOS, stoffskifte og hirsutisme kan det hende du trenger 1-2 behandlinger i året for å vedlikeholde resultatet. Du vil trenge alt fra 6-10 behandlinger. Hvor lang tid det må gå mellom behandlingene varierer alt fra hvilket område du behandler. Du kan ikke ha behandling over fødselsmerker eller tatoveringer. Studier viser at nyere IPL maskiner fjerner like effektivt hår som lasermaskiner og vi har en av de kraftigste på markedet. 

MESOTERAPI

Dette er en behandling for deg som ønsker en botox-lignende effekt men ikke ønsker injeksjoner. Det gir et intenst løft og glatter ut huden ved hjelp av et serum og små nålestikk med dermapen. Det gjør også huden mer elastisk og spenstig, og tilfører næring og hydrerer dypt i huden. 

LASERBEHANDLING TATOVERING

Angrer du på en tatovering, eller vil bleke den i forhold til cover-up? Bestill konsultasjon eller send oss et bilde så gir vi deg pris per behandling. Antall behandlinger varierer veldig og dette klarer vi ikke å se ut i fra et bilde. Det må gå 6-8 uker mellom hver behandling. Dette gjelder alle type lasere, for kroppen bruker så lang tid på å lage blekket om til avfallsstoff. Vår laser har tre bølgelengder, det vil si at den kan fjerne alle farger. Har du fått brannsår når du har hatt laserbehandling tatovering hos en annen klinikk kan du dessverre ikke få behandling hos oss, da vi ikke kan garantere et godt resultat om tatoveringen er brent for langt ned i huden. Vår laser er fra Quanta og modellen heter q-pluss C. Grunnen til at det er dyrere å fjerne en tatovering enn å ta den er fordi teknologien er svært dyr for å fjerne en tatovering. Målet vårt er at du ikke skal bytte ut en tatovering med hvite flekker eller arr. Behandlingen vår har svært lite nedetid på grunn av denne gode teknologien fra Quanta. Studier viser at det er mindre bivirkninger med q-switch lasere enn Pico lasere. 

HUDFORBEDRENDE BEHANDLINGER MED IPL

For de fleste er dette en rask og effektiv behandling med lite nedetid. Det må gå 3-4 uker mellom hver behandling. Antall behandlinger varierer fra 1-5. For å vite mer så bestill en kostnadsfri og uforpliktende konsultasjon. Det er mange faktorer vi må være oppmerksom på, så du må fylle ut et skjema som utelukker interaksjoner. Du får også sms med informasjon i forkant, og et etterbehandlings-skjema der det står alt du trenger å vite etter behandling. (OBS! Rosacea er en kronisk hudsykdom, og de fleste trenger en behandling i måneden for å vedlikeholde resultatet). 

KJEMISK PEELING

Medicalia sine kjemiske peelinger er effektive og resultatorienterte. Kjemisk peeling er for deg som solskadet hud, pigmentlekker, akne, akne-arr og rosacea. Kjemisk peeling er også for deg som ønsker fukt, glød, oppstramming, har grå hud, vil jevne ut hudtonen og ha en effektiv anti-aging behandling. 

LASERBEHANDLING PIGMENTFLEKKER

Rundt 70% får pigmentflekker etter svangerskap, og 10% kan få det av p-piller. Det er veldig varierende hvor mange behandlinger du trenger, alt fra 1-5 behandlinger. Den eneste måten å forebygge pigmentflekker er å unngå solen, og bruke høy solfaktor 1/2 time før du går ut, og hver 2. time. Smør på i godt lag. På sommeren anbefaler vi medisinsk lysnende krem på kvelden, da du ikke kan kombinere laserbehandling med sol. 

BIOSLIMMING

Bioslimming er en unik formel: inneholder alge-og planteekstrakter og koffein. I en fransk studie var det 43% av kvinnene som gikk ned 0,5-1 kg etter 60 minutt med bioslimming. Du kan ha et tap av 1-4 cm per området vi behandler. Det reduserer livvidde, fremmer vekttap, slanker, strammer opp og toner huden. Reduserer vanskelige fettansamlinger. Fjerner toksiner/avfalsstoffer. Varmeregulerer. Stimulerer lymfene til å forbrenne mer fett. Øker forbrenningen og nedbrytingen av fettlageret under hudoverflaten. Forebygger og reduserer synligheten av strekkmerker, åreknuter, spiders og sprengte blodkar. Øker sirkulasjonen og stoffskifte. Reduserer følelsen av "tunge ben". Dette er en smertefri behandling som tar 60-90 minutter. 

INTRACEUTICALS MADONNA OKSYGENBEHANDLING
Serum med dypt-virkende ingredienser blir brukt og får hjelp av oksygen under trykk som tilfører cellene nødvendige antioksidanter, vitaminer, mineraler og øker cellenes egen evne til regenerering. Resultatet av oksygenbehandling er økt naturlig fuktighetsbalanse og oppstramming av huden. Huden både ser og føles yngre og friskere ut. Det kjennes ut som en kjølig bris blåser over huden din. Denne behandlingen passer alle hudtyper og er veldig fin på sommeren! Behandlingen virker beroligende og styrker huden.