Fjerne tatovering

Angrer du på en tatovering, eller ønsker å bleke den for å kunne ta cover-up?

Vi har Quanta Discovery Pico Derm laser og Quanta Q-Plus EVO Q-switc laser, altså både pico og nano laser å velge i! 1064 nm fjerner svart og mørke blå, 532 nm fjerner rødt, gult, orange og lilla, samt 694 nm fjerner grønn, rosa og blå.

Laseren skyter i stykket blekket under huden, slik at det blir til små mikropartikler som skilles ut gjennom kroppens eget avfallssystem. Hvor mange behandlinger som kreves for å fjerne en tatovering kan ikke vites på forhånd, da det er mange faktorer som spiller inn (alder, plassering på kroppen, hvor dypt det er tatovert m.m.). Man må ha minimum 6 uker pause mellom hver behandling.

Kortvarige bivirkninger etter behandling kan forekomme, som f.eks hevelse, rødhet, blemmer/sår, kløe og misfarging av huden. Behandlingen passer ikke for: graviditet, amming, epilepsi, dårlig regulert diabetes, kreft, svekket immunforsvar, phorphyra, keloide arr, tar gullpreparat, bruker blodfortynnende eller medisiner som gjør en lysømfintlig. Er du i tvil sjekk med legen din.

Pris pr behandling er avhengig av størrelsen på tatoveringen. Send gjerne bilde til oss på mail for prisvurdering. Minstepris er 1300,- pr behandling.

 

Etterbehandling

Etter behandling kan huden føles hoven og rød, og noen ganger kan man se små blodutredelser. Dette kan vedvare i 2-6 dager og er ikke farlig.

I enkelte tilfeller kan det oppstå blemmer, la disse få være i fred og hold området tørt og rent. Ved behov kan man behandle med sårsalve som du kjøper på apoteket. Det er viktig å ikke klø/plukke på eventuell skorpedannelse for å unngå arr!

Om du trenger å lindre kløe/svie kan du smøre på Aloe Vera gel. Behandle området skånsomt til huden er tilbake til normalen. Unngå sol på området som er behandlet i 4 uker. Unngå bading i klorvann første 14 dagene, til huden er normal.

 

Andre behandlinger: ​

 Hjem  Om oss  Behandlinger  Priser  Kontakt