Kjemisk peeling

Vi utfører ulike kjemisk peel utfra indikasjon som f.eks akne, akne arr, rosacea, pigment, solskadet hud, tørrhet, ujevn hudstruktur, anti age m.m.

Kjemisk peel er ulike syrer som pensles på huden, for å gi en eksfoliering av det ytterste hudlaget og gi hudfornyelse. Før behandling bør du 2-3 dager før slutte med aktive produkter (a vitamin), ikke være nybarbert, ikke ha brukt annen eksfoliering på en uke.
Kjemisk peel egner seg ikke for personer med unormal arrdannelse eller ved tidligere kraftige reaksjoner på peel. Det må gå minst 6 mnd etter avsluttet behandling med isotretinoin, medisinsk laser eller tilsvarende hard behandling. Solbrent hud kan heller ikke behandles. Vi behandler heller ikke gravide og ammende.

Man bør unngå sterk sol etter behandling, og bruke solbeskyttelse. Det er vanlig med rødhet og flassing/tørrhet i en uke etter behandling.

 

Medicalia Zink & Peptide

Dette er en peel som passer for behandling av f.eks akne, akne arr, eksem, psoriasis, fet hud, solskader, hyperpigmenteringer, fine rynker og linjer, anti-age. En peel som i grunn passer de fleste! Denne peelen vil gi fukt, regulere talgproduksjonen, styrke hudens immunforsvar, reparere, samt gi økt cellefornyelse.

 

Medicalia Phytic Acid & Acto-zyme

Dette er en peel som eksfolierer og lysner huden. Passer for grov hud, akne, fet hud, solskadet hud, hyperpigmenteringer, fine linjer og rynker.

 

Collagen & Vitamin C

Dette er en peel som behandler aldringstegn, øker hudens immunforsvar, gir fukt, jevner ut fine linjer og rynker, har lysnende egenskaper og stimulerer kollagensyntesen. Passer for moden/voksen hud som har behov for fukt, reparasjon og stimulering.

 

Retinol & Hexylresorcinol

Dette er en kraftig peel for behandling av aldringstegn, hyperpigmentering, melasma, arr, solskader, hyperkeratose og ujevn hudstruktur. Passer for moden/voksen hud som har behov for bedring av elastisitet.

 

MCCM Gluthatione

Gluthatione er en kraftig antioksidant som gir huden strålende glød, forbedrer hyperpigmentering, reduserer melasma, rynker, linjer og akne arr. Passer for alle hudtyper hele året.

 

MCCM Lactic

Dette er en melkesyre peel på 35%. Virker fuktighetsgivende, stimulerer kollagen og elastin produksjonen som vil bedre hudens styrke og elastisitet. Fin i behandling av solskadet hud, rynker og linjer.

 

MCCM Mandelic

Dette er en mandelsyre peel på 35%. Den har antibakterielle egenskaper som gjør det god i behandling mot fet hud, talg, akne og seboreisk eksem. Virker lett eksfolierende og stimulerer kollagenproduksjonen. Passer også for photoaldring og hyperpigmentering.

 

Andre behandlinger: ​

 Hjem  Om oss  Behandlinger  Priser  Kontakt